Intrebari frecvente

1. Ce este un terariu ?
– Un terariu este o mini gradini in sticla,in care sunt cultivate plante vii ornamentale. Cu ajutorul fotosintezei ce are loc in prezenta luminii,plantele incep sa-si produca singure hrana de care au nevoie. Apa din terariu este in mod constant reciclata trecand din faza lichida in gaz, apoi condensandu-se pe peretii sticlei si revenind in substratul de pamant, de unde este preluata din nou de plante.

2. Unde se pot plasa(aseza) ?
– Terariu se poate aseaza in locuri luminoase sau mai putin luminoase din incapere,in functie de speciile de plante folosite in aranjament – fiecare terariu vine insotit de indrumari pentru folosire.

3.Care sunt beneficiile unui terariu ?
– Contribuie semnificativ la imbunatatirea calitatii aerului;absoarbe CO2 si elimina oxigenul necesar unui somn linistitor pentru a ne armoniza organismul;creeaza un efect vizual spectaculos;da viata spatiilor interioare;este o gradina care nu ocupa mult spatiu;au efecte pozitive asupra moralului si productivitatii angajatilor,in cazul cladirilor de birouri.

4. Cum se intretine un terariu ?
– Intretinerea unui terariu este similara oricarui recipient de plante – fiecare terariu vine insotit de indrumari de intertinere.

5. Cum se uda un terariu ?
– Terariu se uda in functie de nevoile individuale a plantelor folosite in aranjament.Udarea se face incet(pentru a fi absorbita de pamant) si uniform.In unele cazuri putem folosi sticla cu pulverizator – fiecare terariu vine insotit de indrumari pentru folosire.

6. Cum se comanda/plateste ?
– Comenzile se fac online in sectiunea SHOP TERARII sau telefonic la 0735 285 485.Plate se face prin metoda aleasa de dvs.

7. Cat costa si cat dureaza transportul ?
– Expedierea in oras/in afara orasului dureaza 1 zi,in functie de stoc, in cazul in care este un model ce nu apare pe site sau este facut pe comanda acesta poate dura 3-5 zile lucratoare
– Amanuntele referitoare la timpul comenzii difera in functie de stoc si comanda,acestea fiind stabilite telefonic.