Buna seara cititorule de blog,

Numele meu este Madalina Proicea, de obicei nu scriu, dar mi-am dorit sa fiu mai aproape de voi prin intermediul blog-ului, sper sa fiti ingaduitori cu mine in privinta asta.  🙂

Cum spuneam mai sus, nu scriu, in schimb construiesc gradini. Desfasor aceasta activitate de 5 ani. Anul trecut am facut o pauza, o pauza un pic fortata de circumstante…, dar care cred eu mi-a facut mai mult bine; si spun asta pentru ca lucurile care se petrec in viata noastra in mod normal, se intampla cu un scop, de obicei de a deveni mai buni.

       Mi-au placut pentru modul inedit al ideii, formarea unui ecosistem  intr-un vas de sticla.Intotdeauna mi-am cumparat plante de interior micute, pentru a le urmari cresterea, si bucuria de a le vedea inflorind la mine a fost mai mare.

    Dar acum e altceva, acum, intr-un bol sau intr-un vas de sticla de orice dimensiune si forma, pot construi o gradina! Mai mult ma bucur cand stiu ca pot sa impart spectacolul vizual cu voi,si putem discuta despre ele aici.

     In urmatorul articol va povestesc mai multe  despre terarii. Pana atunci va urez : Bun venit ! Si va astept sa-mi spuneti ce va place la gradinile in sticla.

Cu drag, pentru voi

Madalina  🙂

Studio Graden folosește cookie-uri.
Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii acestora. Citește mai mult.