Sisteme de irigatii performante

Reprezinta o retea complexã de tevi, vane, conexiuni electrice si aspersoare telescopice prin care se realizeaza udarea plantelor, gazonului, arbustilor din gradini, spatii verzi.
Sistemul de irigat automatizat este strans legat de dezvoltarea spectaculoasa a gradinii.
Studio Garden proiecteaza si instaleaza sisteme de irigatie automatizate dintre cele mai performante.
Gradina dvs are nevoie pentru a fi mereu frumoasa, verde si proaspata de apa si lumina care sunt vitale pentru plante.
Noi nu putem decat sa aproximam cantitatea de apa necesara plantelor si gazonului din curte, dar sistemele de irigat automatizate, le ofera atat cat au nevoie, atunci cand au nevoie.
Pe langa faptul ca sistemele de irigat sunt automatizate si din partea noastra necesita doar programarea lor, acestea le ofera plantelor si gazonului apa, distribuita in mod egal sub forma de ploaie, un aspect foarte important pentru dezvoltarea lor.

Beneficiile implemenetarii unui sistem de irigatii automatizat

  1. Sistemele de irigat se pot programa la ore la care noi cu siguranta inca ne odihnim, fara sa stam cu grija udarii gazonului vara, la prima ora sau cand ajungem acasa dupa multe ore de munca.
  2. Alt aspect important este ca numai trebuie sa chemi vecinii sau rudele, sa ude gazonul si plantele cand esti plecat in vacanta. Acesta se programeaza foarte usor, se modifica timpul si zilele udarii in functie de anotimp sau de temperaturi.
  3. Materialele si produsele noastre de calitate superioara asigura necesarul de apa adecvat pentru gradina si gazonul dvs.

Controlerul monitorizeaza si regleaza automat cantitatea de apa, iar aspersoarele si rotoarele sunt invizibile când nu sunt pornite.
Echipamentul este prevazut si cu senzorul de ploaie care previne udarea inutila.
Cereti acum oferta pentru instalarea propriului dvs sistem de irigatii automatizat!

Vrei să lucrăm împreună?

Studio Graden folosește cookie-uri.
Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii acestora. Citește mai mult.