Executie pergole si foisoare

Lemnul este un alt element natural important pentru gradina.
Constructiile din lemn pentru gradina in diferitele forme, de la pergole pentru plante cataratoare, foisoare pentru refugiul din fata soarelui, la jardiniere pentru flori, ziduri decorate cu lemn pentru plante agatatoare si mobilier de gradina, vor transforma gradina voastra intr-un loc natural in care va puteti petrece timpul, relaxant.

Studio Garden proiecteaza si efectueaza pergole din lemn, pergole pentru terasa, pergole pentru casa si gradina dvs.

Vorbind despre terase, confortul si comoditatea sunt un elementele cheie in amenajarea lor. In anotimpurile primavara si vara, chiar si toamna , terasele sunt cu siguranta locul adecvant pentru momentele de petrecere a timpului liber.
In procesul amenajarii teraselor si pergolele din lemn, se pot folosi stiluri si elemente arhitecturale diverse: plante agatoare, vita de vie, suporti pentru trandafiri, jardiniere etc in asa fel incat sa fie un loc relaxant si reconfortant pentru dumneavoastra.
Pergolele din lemn au nevoie de o intretinere mai speciala prin tratarea lor cu ceara pe baza de apa aplicata in doua straturi, slefuire intre straturi oferindu-i protectie foarte buna la uv, fenomene agresive ale naturii si mucegaiuri., fenomene agresive ale naturii si mucegaiuri.

Vrei să lucrăm împreună?

Studio Graden folosește cookie-uri.
Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii acestora. Citește mai mult.