Proiectare si amenajare iluminare gradini

Gradina noastra trebuie sa arate spectaculos si dupa apusul soarelui, din acest motiv folosim iluminarea gradinii. Iluminarea pune in evidenta plantele si pe timpul serii, dar aceasta este chiar necesar pentru a ne facilita orientarea, in gradina pe timpul noptii.
O gradina nu poate fi finisata fara sa nu aiba un sistem corespunzator de iluminat. Iluminarea gardinii se poate face atat in scop pratic cat si decorativ.
Scopul practic se refera la lumina necesara pentru masurile de securitate ale proprietatii si la cea necesara parcurgerii spatiului pe timp de noapte.
Scopul decorativ este insa cel care da eleganta si frumusete gradinii, punand-o in evidenta prin proiectoare, spoturi, surse de lumina difuza, etc.
Ca sursa de energie, sistemul pratic este bazat pe reteaua energetica locala, in timp ce elementele decorative pot functiona fie pe baza retelei, fie independent, pe energie solara.
Studio Garden ofera servicii de iluminare gradini, terase, spatii verzi etc utilizand cele mai bune produse pentru iluminare pe timp de noapte alimentate la priza sau alimentate de energia solara.

Vrei să lucrăm împreună?

Studio Graden folosește cookie-uri.
Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii acestora. Citește mai mult.