Gazon semanat pentru spatii verzi

Chiar daca aceasta metoda de a inverzi curtea este mai putin cautata in ultima perioada, prioritate avand rulourile de gazon, noi va recomandam cu incredere, semanarea gazonului.
Intra-devar timpul este inamicul nostru, dar cu putina rabdare, intretinere corecta si profesionala, semanarea gazonului poate avea rezultate competitive gazonului rulouri.
Studio Garden recomanda clientilor sai semanarea gazonului in perioadele cele mai propice pentru a atinge anumite criterii:

  1. evitarea udatul des;
  2. plantele tinere sa nu fie afectate de caldura dogoritoare a soarelui;
  3. perioada de aparitie a buruienilor sa nu coincida cu rasaritul gazonului. – de scos.

Ponturi pentru semanat gazon in cele patru anotimpuri

Atunci cand semnati gazon, tineti minte urmatoarele sfaturi:

  1. Vara, plantele apar si cresc mai incet. Tineti cont de faptul ca pamantul sa nu capete crusta din cauza caldurii ridicate, pentru ca plantele deja rasarite se ofilesc si se usuca. Udarea semintelor se face de 2-3 ori pe zi, cu mici cantitari de apa, pentru a se mentine suprafata terenului umeda.
  2. Primavara, din momentul venirii caldurii, se va mari frecventa udarii pentru a asigura apa necesara cresterii si dezvoltarii plantelor.
  3. Toamna, luati in calcul faptul ca gazonul sa creasca destul de mult, incat sa nu aiba de suferit in urma temperaturile scazute ce urmeaza.

Vrei să lucrăm împreună?